top of page
  • Christa Moetwil - van Dijk

Mijn eerste blog… spannend… nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2023


Herfstlicht: een hardloper rent door een laan met oude notenbomen waar magische zonnestralen of zonneharpen de hardloper verlichten.
Dromen….........vroeger wilde ik politieagent worden, geschiedenis studeren, journalistiek fotograaf worden. Man leren kennen, getrouwd, samen een bedrijf begonnen, kinderen gekregen en nu gepassioneerd bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie. In het bos, bij een molen, een haventje, macro, een prachtige zonsondergang....................................verwondering omzetten in foto’s met een wow-gevoel, heerlijk om te doen!

Ondertussen foto’s op Facebook gezet, op Instagram en ook een website gemaakt. Nu is mijn website aardig op orde, de foto’s staan op thema’s en de foto’s die ik het mooiste vind in de portfolio. En dan nu mijn eerste blog. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en natuurlijk ook wat jullie van mijn foto’s vinden. Hoor het graag van jullie. En uiteraard ben ik ook heel benieuwd naar jullie ontdekkingstocht naar het maken van mooie landschaps- en natuurfoto's.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page