top of page
  • Christa Moetwil - van Dijk

Spontane actie komt in krant en online.

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2023

Waarom houd jij zo van de herfst?

Krantenartikel met landschapsfoto's over waarom je zo van de herfst houdt.
Een poosje geleden zat ik op mijn mobiel wat nieuws te lezen op de app van het Algemeen Dagblad. Kwam ik ineens de vraag tegen of je iets wilt vertellen over waarom je zo van de herfst houdt. Nou, dat weet ik wel, wat denk je van al die prachtige kleuren in de herfstbossen en de paddenstoelen. Dacht, laat ik eens gek doen en heb mij ingeschreven om mee te doen. Nou deze spontane actie kwam dus in de krant en een dag later werd het artikel ook online geplaatst. Hoe leuk is dat! Ben benieuwd of jullie ook zo van de herfst houden of misschien vind je een ander jaargetijde wel veel mooier om te fotograferen. Ben benieuwd naar jullie verhalen.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page